Дотримання правил пожежної безпеки в закладах харчування

Сьогодні випадки пожеж у кафе, барах, їдальнях, закусочних, ресторанах (далі — заклади харчування) не рідкість. Часто в таких закладах зберігається багато горючих матеріалів, з порушеннями експлуатуються електромережі та електроприлади, використовується газове обладнання сумнівної якості, в недозволених місцях зберігаються балони з газом, порушуються інші правила пожежної безпеки. Необережне поводження з відкритим вогнем відвідувачів та персоналу, нехтування дотриманням вимог пожежної безпеки при облаштуванні території, приміщень та евакуаційних виходів закладу часто призводять до виникнення загорянь, що становить значну небезпеку для численних відвідувачів.

Стаття відкрита для передплатників