Як розробляти інструкції з пожежної безпеки для приміщень харчоблока та службових кабінетів

Відповідно до вимог п. 4 розділу ІІ Правил пожежної безпеки в Україні, затверджених наказом МВС України від 30.12.2014 р. № 1417 (далі — ППБУ), для кожного приміщення об’єкта або групи його приміщень однакового призначення мають бути розроблені та затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки. Ці вимоги для усіх суб’єктів господарювання підтверджено п. 104 Примірного переліку документів з питань цивільного захисту, що розробляються центральними та місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, суб’єктами господарювання, затвердженого наказом ДСНС України від 12.07.2016 р. № 335.

Стаття відкрита для передплатників