Кондиціонер: друг чи ворог? Або як уникнути проблем зі здоров’ям на виробництві

З настанням літньої спеки цілком природньо виникає необхідність охолодження повітря у виробничих приміщеннях. У промислових цехах та майстернях, лабораторіях та офісах — скрізь, де працюють люди, необхідно створити оптимально комфортні виробничі умови. Це важливо не лише з міркувань підтримання високої продуктивності праці, а й задля збереження здоров’я працівників. Зазвичай ідеться про кондиціонери — залежно від потреб, площі помешкання та можливостей вони можуть бути як надзвичайно потужними, так і невеликими побутовими, які використовують в домашніх умовах. Застосовують також централізоване або локальне кондиціювання. Що потрібно пам’ятати, аби кондиціонер не став джерелом небезпеки? Про це і йтиметься далі.

Стаття відкрита для передплатників